Španělský salát z krabů a krevetek - recept cpt. Cooka
1 porce: 1/4 hlávky hlávkového salátu, 3 dkg karotky, 10 g cibule, 2 dkg celerové natě, 3 dkg krabího masa, 3 dkg krevet, 3 dkg majonézy, 2 dkg kečupu, 2 dkg křenu, 2 dkg jablek, worcestrová omáčka, sůl, mletý pepř
Očištěný a dobře opláchnutý hlávkový salát se natrhá nebo nakrájí na drobnější kousky, přidá se nastrouhaná syrová karotka, cibule nakrájená na jemné kroužky, nať anglického celeru nakrájená na jemné kousky, celé konzervované nebo čerstvě uvařené a vyloupané krevetky, konzervované krabí maso nakrájené na drobnější kousky, majonéza, dobrý kečup, strouhaný křen, jablková kaše nebo jemně strouhané jablko, worcester, podle chuti sůl a pepř. Směs se dobře promíchá a vychladí.
www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka