Bagety s olivami a rozmarýnem - recept cpt. Cooka
4 kusy:  1.7 dl vody, 1.5 lžíce olivového oleje, 3/4 lžičky soli, 1 lžička moučkového cukru, 27 dkg polohrubé mouky, 1 lžička sušených kvasnic, 4.5 dkg černých oliv, 1 lžička rozmarýnu
Do míchací nádoby přidávejte přísady v daném pořadí: voda, olej, sůl, chlebová mouka, droždí a rozmarýn. Nádobu umístěte do pekárny a navolte program pro bagety a požadovanou barvu kůrky. Spusťte program a vyčkejte, než zazní signál pro přidání přísad, pak přidejte do těsta nakrájené olivy. Po dalším signálu, že těsto je uhněteno, je vyjměte, rozdělte na díly po 100 g a z každého vytvarujte bagetu. Uložte je na pečící podložku pro bagety a několikrát šikmo nařízněte. Znovu spusťte program, po upečení bagety položte na rošt a nechte vychladnout.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka