Zapečené sendviče - recept cpt. Cooka
2 porce: 20 dkg tuňáka v oleji, 3 jarní cibulky s natí, 4 lžíce majonézy, 3 plátky tmavého chleba, 5 dkg tvrdého sýra, sůl, mletý pepř podle chuti, mletá paprika na poprášení
Nálev z plechovky slijte a maso tuňáka nebo jinýh rybiček promíchejte v misce s nasekanou jarní cibulkou a majonézou. Osolte a opepřete, ryba snese i výraznější okořenění. Gril nebo troubu předehřejte na nejvyšší teplotu a chléb opečte dohněda z obou stran. Pak na něj naneste tuňákovou směs, posypte strouhaným sýrem a znovu krátce zapečte, až začne sýr bublat. Chleby překrojte napůl a podávejte poprášené červenou paprikou.
www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka