Skopová pečeně po azerbajdžánsku - recept cpt. Cooka
4 porce:  30 dkg skopového masa, 8.5 dkg skopových ledvin, 2.5 dkg másla, 5 dkg cibule, 10 dkg rajčat, 9 dkg hladké mouky, 1.5 dkg koriandrových lístků a kopru, mletý pepř, sůl
Skopové maso nakrájíme na kousky, na jednu porci počítáme 4-5 kousků. Ledvinky očistíme od blan a rozřízneme na dvě poloviny. Maso a ledvinky opepříme, osolíme a opečeme na másle, přidáme osmaženou cibuli. Upečeme lavaš: tuhé těsto vyválíme na placku o tloušťce 1 milimetr a pečeme na plechu. Na servírovací mísu položíme lavaš, na něj pečeni, obložíme rajčaty a vše posypeme zelenou natí.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka