Vepřové s ananasem - recept cpt. Cooka
Porc à l'ananas
4 porce:  1 kg vepřového masa, 1  cibule, 1 lžíce mletého zázvoru, 2 stroužky česneku, 2 plátky ananasu, 2  rajčata, 4 lžíce oleje, 6 lžic vinného octa, 3 lžíce moučkového cukru, 1 lžíce soli, 1 lžíce škrobové moučky
Den předem smíchejte na malé kousky nakrájené maso, sůl, vinný ocet, zázvor a utřený česnek. Následující den maso poduste a přidejte osmaženou cibuli. Nechte vařit na mírném ohni 10 minut, občas zamíchejte. Pak přidejte rozmixovaná rajská jablka, zázvor, cukr, nechte ještě vařit 15 minut. Přidejte ananas a připravený škrob. Přidejte sůl a cukr podle chuti. Zamíchejte a nechte vařit ještě 10 minut. Podáváme teplé.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka