Pudink plněný ovocem - recept cpt. Cooka
4 porce: 1/2 l mléka, 1 vanilkový pudink, 1 vanilkový cukr, 6 dkg pískového cukru, 5 dkg tuku nebo másla, 30 dkg jahod nebo rybízu nebo malin, 2 dl smetany na šlehání
Vanilkový pudink rozmícháme v polovině mléka. Do zbývajícího mléka přidáme vanilkový cukr a pískový cukr a zahříváme k bodu varu. Přilijeme mléko s rozmíchaným pudinkem a mícháme do zhoustnutí. Vařit nesmíme. Do horkého pudinku vmícháme máslo nebo tuk a za občasného zamíchání necháme vychladit. Do vychladlého krému přidáme ovoce, promícháme, rozdělíme do misek, ozdobíme ušlehanou smetanou a podáváme.
www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka