4 porce: 4 plátky studeného vepřového pečeného masa, 2 hrnečky nastrouhané mrkve, 1 hrneček nadrobno nakrájeného červeného zelí, 2 banány nakrájené na kolečka, 30 dkg tykve nebo cukety nakrájené na plátky, 4 vejce natvrdo vařená nakrájená na plátky,
Omáčka sójová: 4 lžíce sójové omáčky, 1 stroužek prolisovaného česneku,
Omáčka majonézová: 4 lžíce majonézy, 1/2 citrónu, 1 lžička jemně rozsekané zelené petrželky,
Omáčka bylinková: 4 lžíce oleje, 1/2 lžíce čerstvé bazalky, 1/2 lžičky nadrobno rozsekané zelené petrželky, 1/2 lžičky dobromysli
Maso dáme doprostřed talíře a na něj jako na obložený chlebíček naaranžujeme strouhanou mrkev, nakrájené červené zelí, banány, tykev a vejce. Promícháním surovin si připravíme různé druhy pikantních omáček a každé sousto můžeme ochutit jinou omáčkou.