Těstovinový salát s kuřecím masem - recept cpt. Cooka
4 porce: 50 dkg těstovin - spirálek, 30 dkg zelených fazolových lusků, 5 feferonek, pažitka, zelená petrželka, sůl, citrón, 2 kuřecí prsíčka, 3 lžíce oleje, 3 lžíce sójové omáčky
Těstoviny uvaříme a necháme okapat. Lusky na šikmo nakrájíme, 5 minut povaříme ve slané vodě, prudce zchladíme ve studené vodě. Vykostěná prsíčka osmahneme ze všech stran na lžíci oleje a pak je nakrájíme na tenké plátky. Lusky, těstoviny, tence nakrájené feferonky a nasekané bylinky smícháme s masem a olejem. Nakonec salát dochutíme citrónovou šťávou a sójovou omáčkou.
www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka