Feferonkový salát s kuřetem - recept cpt. Cooka
4 porce:  70 dkg kuřecích prsíček uvařených a nakrájených na kousky, 12 dkg feferonek nakrájených na kousky, 1 lžíce cibule nasekané na jemno, 2  rajčata nakrájená na menší kousky,

Přísady na dresink: 2 lžíce krystalového cukru, 2 lžíce octa, 2 lžíce olivového oleje, kmín, sůl

Nejdříve si připravíme salátový dresink: smícháme všechny přísady. Použijeme ruční mixér nebo uzavřenou sklenici, ve které všechny přísady důkladně promícháme. Potom smícháme kuře, sůl, feferonky, cibuli a připravený dresink. Směs jemně promícháme, přidáme rajčata a znovu promícháme. Podáváme chlazené.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka