Paprika s baklažánem - recept cpt. Cooka
4 porce:  30 dkg červených paprik, 5  rajčat, 1  cibule, 15 dkg lilku, 1 snítka kopru, zelená petrželka na ozdobu, sůl, ocet
Papriky rozpůlíme, vykrojíme semeníky, plody nakrájíme na kostičky, přidáme rajčata pokrájená na kolečka a drobně nakrájenou cibuli. Baklažány oloupeme, nakrájíme na kostičky, dáme do jiné misky a prosolíme, přikryjeme a necháme chvíli odpočinout. Po deseti minutách slijeme šťávu z baklažánů a přidáme je k ostatním zeleninám. Kopr drobně nasekáme a rovněž přisypeme do misky. Vše dobře promícháme, okyselíme a podle chuti dosolíme. Salát vypadá velmi esteticky v miskách z průsvitného skla. K ozdobení použijeme snítku petrželky. Salát můžeme ihned podávat, nemusí se odležet.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka