Jarní bylinný salát - recept cpt. Cooka
4 porce: 4 natvrdo vařená vejce, plná miska pampeliškových, šťovíkových a kozlíčkových lístků, 5 jarních cibulek s natí, 10 ředkviček, 1.5 dl bílého jogurtu, 1 citrón
Pampeliškové, šťovíkové a kozlíčkové listy očistíme, omyjeme a necháme okapat. Lístky pokrájíme na proužky, mladé cibulky i s natí nakrájíme na kolečka, 8/10 ředkviček nakrájíme na kolečka a přimícháme k ostatním surovinám. Jogurtovou zálivku si připravíme z bílého jogurtu s přidáním soli, citrónové šťávy a zbylých jemně nastrouhaných ředkviček. Opatrně všechny přísady zamícháme a vejce nakrájená na osminky ponecháme na konec na dozdobení salátu.
www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka