Zapečená bramborová kaše - recept cpt. Cooka
4 porce:  3/4 kg brambor, 1 lžíce másla, sůl, mléko (podle potřeby), 5 dkg parmazánu nebo čedaru, 2  žloutky,  špetka muškátového oříšku
Připravíme bramborovou kaši obvyklým způsobem. Do hotové kaše přimícháme strouhaný sýr, ve 2 lžících mléka rozmělněné žloutky, špetku muškátového oříšku a dobře promícháme. Kolem mísy z ohnivzdorného materiálu nastříkáme sáčkem s ozdobnou trubičkou spirály nebo pusinky a zapečeme je. Pak do středu dáme maso, ozdobíme petrželkou a podáváme. Jednodušeji upravíme kaši k zapékání ve tvaru nočků, tvarovaných lžící, případně je vidličkou ozdobně rozbrázdíme.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka