Přesnídávková polévka - recept cpt. Cooka
4 porce: 40 dkg krůtích prs, 8 lžic olivového oleje, 2 stroužky česneku, sůl, mletý pepř, 7.5 dl zeleninového vývaru, 2 rajčata, 25 dkg cukety, 25 dkg brambor, 25 dkg mrkve, 1 cibule, zelená petrželka, 4 snítky tymiánu, 3 dkg strouhaného parmazánu
Maso nakrájíme na kostky, v kastrolu opečeme na čtvrtině oleje, přidáme jemně nakrájený stroužek česneku, osolíme, opepříme, přidáme vývar, nakrájená rajčata, necháme vzkypět a vaříme 15 minut. Cuketu a mrkev nakrájíme na plátky, brambory na kostky, přidáme k masu a vaříme 15 minut. Česnek a cibuli jemně nakrájíme, smícháme se sýrem, přidáme zbytek oleje, sůl, pepř a před podáváním dáme do polévky. Zdobíme sekanými bylinkami.
www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka