Chilli con carne s dušenou paprikou - recept cpt. Cooka
4 porce:  20 dkg mletého hovězího masa, 1  cibule, 1 lžíce másla, 1.25 dl hovězího vývaru, 1  žlutá paprika, 1  červená paprika, 1  feferonka, 90 dkg červených fazolí, 25 dkg přezrálých rajčat, chilli
Na pánvi rozehřejeme máslo, necháme zesklovatět jemně nakrájenou cibuli, přidáme maso a opékáme za stálého míchání 5 minut. Zalijeme masovým vývarem. Papriky nakrájíme na malé kostičky, feferonku zbavíme jader a velmi jemně nasekáme, rajčata spaříme, oloupeme, zbavíme semen a nakrájíme. Okapané velké červené fazole z konzervy, papriku, feferonku a rajčata přidáme k masu a necháme 5-10 minut podusit. Ochutíme kořením chilli.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka