Omelety z brambor s uzeným masem - recept cpt. Cooka
4 porce:  40 dkg brambor, 20 dkg uzeného masa, 10 dkg cibule, 4  vejce, 4 dkg oleje, mletý pepř, sůl
Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a zchladlé rozkrájíme na plátky. Uzené maso uvaříme doměkka a rozkrájíme na kostičky. Cibuli rozkrájíme na tenké plátky a rozebereme na kroužky, vložíme do pánve se zahřátým olejem a jenom zpěníme, aby zůstala světlá. Přidáme plátky brambor, uzené maso, osolíme, opepříme, dobře promícháme a rozdělíme na čtyři díly. Každý díl brambor s masem v pánvi opečeme, zalijeme rozšlehaným, osoleným vejcem a necháme ztuhnout. Na talířích obkládáme čerstvou nebo sterilovanou zeleninou.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka