Omeleta s naťovou cibulí - recept cpt. Cooka
4 porce:  2 svazky naťové cibulky, 4 lžíce tuku, 4  vejce, 1 lžíce hladké mouky, sůl, mletý pepř,  trochu strouhaného muškátového oříšku
Naťovou cibuli opereme, zbavíme tmavě zelených konců a pokrájíme na drobné kroužky. Na pánvi rozehřejeme tuk a cibuli na něm na mírném ohni asi pět minut podusíme. Mezitím rozklepneme vejce, z bílků ušleháme sníh a postupně do něho vmícháme žloutky, mouku, sůl a koření. Směs nalijeme na cibuli a na malém plameni necháme zhoustnout. Omeletu na pánvi rozkrojíme na čtyři díly, každý díl obrátíme a necháme dorůžova osmažit i na spodní straně.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka