Omeleta s kraby - recept cpt. Cooka
6 porcí:  12  vajec, 1 konzerva krabů nebo 2 konzervy krevet, 25 dkg zelí, 10 dkg žampiónů (čerstvé), 1  pórek, 5 lžic sójové omáčky, 2 lžíce škrobové moučky, 1 sklenka desertního vína, olej, sůl, vegeta, 3  feferonky, citrón, zelená petrželka
Z vajec usmažíme omelety - každou ze dvou vajec. Na oleji osmahneme spařené kostičky hlávkového zelí, přidáme plátky žampiónů a pórku a jemně sekané feferonky. Podlijeme, produsíme a zahustíme zálivkou připravenou z vína, sójové omáčky, vegety a škrobu. Krátce povaříme a vmícháme nakrájené krabí maso. Směsí plníme omelety, které potom zdobíme kouskem bílého krabího masa, petrželkou a plátkem citrónu.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka