Těstovinový nákyp s krůtími prsíčky - recept cpt. Cooka
8 porcí:  50 dkg těstovinových vřeten, 40 dkg žampiónů, mletý pepř, 2  rajčata, 30 dkg mraženého hrášku, 50 dkg krůtích prs, 3 lžíce oleje, sůl, zelená petrželka, 25 dkg kysané smetany, 25 dkg strouhaného ementálu
Těstoviny uvaříme a scedíme. Žampióny nakrájíme na plátky, rajčata na kostky a smícháme s těstovinami a hráškem. Troubu předehřejeme na 200°C. Maso nakrájíme na kostky, asi 7 minut opékáme po obou stranách v oleji, opepříme, osolíme a vmícháme do těstovin. Vmícháme petrželku se smetanou a sýrem. Dochutíme a vložíme do vymaštěné formy. Pečeme v troubě asi 30 minut.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka