Čínská slepičí polévka s nudlemi - recept cpt. Cooka
4 porce: 60 dkg slepice, 10 dkg jemných nudlí, 5 lžic desertního vína, vegeta, 2 vejce, 10 dkg žampiónů, mletý pepř, sůl, zelená petrželka
Slepici uvaříme ve vývaru (nebo vodě s kořenovou zeleninou, solí a celým pepřem). Uvařené maso obereme z kostí a nakrájíme na nudličky. Vývar scedíme, přidáme na plátky krájené žampióny, povaříme a přes vidličku zavaříme rozšlehané vejce. Dochutíme vegetou, mletým pepřem, solí a dezertním vínem. Do polévkové mísy dáme vařené nudle, slepičí maso nakrájené na nudličky, sekanou zelenou petrželku a vše zalijeme horkým vývarem.
www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka