Brambory s rajčaty a vejci v sýrové omáčce - recept cpt. Cooka
4 porce:  80 dkg brambor, celerová nať, 1/2 kg rajčat, 4  vejce uvařená natvrdo, citrónová šťáva, sůl,

Omáčka: 20 dkg taveného sýra, 1/2 dl oleje, 1.5 dl smetany, citrónová šťáva, sůl, mletý pepř

Brambory uvaříme, oloupáme, klademe na talíře, obložíme čtvrtkami natvrdo uvařených vajec a syrových rajčat, osolíme, ochutíme citrónovou šťávou a zalijeme sýrovou omáčkou.
K přípravě omáčky rozpustíme v pánvi na oleji tavený sýr a za stálého míchání přidáme smetanu a citrónovou šťávu. Po zhoustnutí omáčku osolíme a opepříme.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka