Milánské plněné houby - recept cpt. Cooka
4 porce:  14  žampiónů, máslo, 1 středně velká cibule, sůl, mletý pepř, 1 lžíce sekané zelené petrželky, 2 lžíce bešamelové omáčky, strouhanka
Očištěné stejně velké hlavičky hub zespodu vydlabeme. Dřeň z hlaviček přidáme na máslo k jemně posekané cibuli, osolíme, opepříme, vmícháme petrželku a spojíme bešamelem. Touto směsí naplníme kloboučky hub a rovnáme je do máslem vymazané ohnivzdorné misky, pekáče nebo zapékací misky. Posypeme je strouhankou, pokapeme rozpuštěným máslem a zvolna zapékáme v mírně vyhřáté troubě. Podáváme s dušenou rýží nebo s vařenými brambory či bramborovou kaší.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka