Bedly v česneku - recept cpt. Cooka
4 porce:  8  bedel, 8 stroužků česneku, 1/2 lžičky soli, 1 lžička drceného kmínu, 3 lžíce hladké mouky, olej na smažení
Tento recept udělá jistě radost milovníkům česneku, ale zarmoutí dietáře, zvláště s nemocemi žlučníku nebo žaludku. Ovšem neuvést ho, když se mluví o bedlách, považuji za šizení čtenáře. Protože kdo takto upravené houby ochutnal, nemůže na tento recept zapomenout. Očištěné kloboučky bedel potřeme česnekem utřeným se solí, posypeme drceným kmínem, obalíme v mouce a na teflonové pánvičce usmažíme na troše rozpáleného oleje. Podáváme s chlebem a zapíjíme pivem. Po tomto božském jídle však už další pokrmy nepodáváme.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka