Zapékaná zelenina - recept cpt. Cooka
4 porce:  1  patison, 30 dkg tykve, 2  cibule, 4  pórky, 4  rajčata, mletý bílý pepř, sůl, olej na vymaštění mísy, 20 dkg tvrdého sýra
Patizon oloupeme a zbavíme semen. Tykev oloupeme. Obojí nakrájíme na kostky 1 x 1 cm. Cibuli nakrájíme na tenká kolečka, pórky na malá kolečka, rajčata na plátky. Olejem vymaštěnou zapékací mísu naplníme vrstvami zeleniny: patison, tykev, cibule, pórky a navrch rajčata. Osolíme a opepříme. Dáme zapéci do středně vyhřáté trouby na 30 minut. Poté zasypeme strouhaným sýrem a necháme dalších 10 minut zapékat.
Příloha: vařený brambor

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka