Mrkev s fazolkami a brambory - recept cpt. Cooka
4 porce: 50 dkg mrkve, 8 dkg tuku, 5 dkg cibule, 25 dkg fazolových lusků, sůl, mletý pepř, 50 dkg vařených brambor, 3 dkg hladké mouky, zelená petrželka
Očištěnou, na nudličky nakrájenou mrkev dusíme na zasmažené drobně nakrájené cibuli. Potom k ní přidáme očištěné, vláken zbavené, na menší kousky nakrájené zelené fazolky. Obojí osolíme, opepříme, podlijeme vodou a přidáme vařené, oloupané, na kostky nakrájené brambory. Vše zaprášíme moukou, je-li třeba, podlijeme a dusíme, až mrkev změkne. Pokrm upravíme na mísu, posypeme rozsekanou petrželkou a podáváme s celerovým salátem.
www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka