Naťové cibulky po indicku - recept cpt. Cooka
4 porce: 50 dkg naťové cibulky, 1 cibule, 4 lžíce oleje, 4 lžíce bílého vína, sůl, bobkový list, tymián, 1 svazek zelené petrželky, mletý pepř, špetka kayenského pepře, karí koření, trochu citrónové šťávy
Oloupanou cibuli nakrájíme na malé kostičky a na oleji dozlatova podusíme. Přidáme bílé víno, bobkový list, tymián, drobně rozsekanou petrželku, pepř, koření karí a sůl. Všechny přísady pět minut mírně vaříme. Mezitím pokrájíme na kousky dobře očištěné naťové cibulky, přidáme je do omáčky a asi 10 minut společně vaříme. Hotový pokrm dochutíme trochou citrónové šťávy.
Příloha: vařené brambory
www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka