Krevety Liu - recept cpt. Cooka
6 porcí:  30 dkg drobných krevet, 1  vejce, škrobová moučka, olej, 20 dkg pórku, 10 dkg žampiónů, 15 dkg zelí, 1 dl desertního vína, vegeta, sůl, citrón, zelená petrželka, karí koření, 1 šálek vývaru z masoxu
Krevety (z konzervy) necháme okapat, dáme do mísy, přidáme vejce, sůl, vegetu a tolik škrobu, aby se z masy daly udělat nočky, které v rozehřátém oleji do zlatova usmažíme. Necháme na sítě okapat. Do trochy oleje rozehřátého na pánvi dáme na kostičky nakrájený pórek, spařené kostičky zelí, plátky žampiónů a podusíme. Přidáme trošku vývaru a víno a mírně zahustíme máčeným škrobem, krátce podusíme, dochutíme a vmícháme krabí nočky. Zdobíme zelenou petrželkou a dílkem citrónu.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka