Rybí filé s rajčaty a s cibulí - recept cpt. Cooka
4 porce: 3/4 kg rybího filé, 2 lžíce másla, 2 středně velké cibule, sůl, hladká mouka, 3 rajčata nebo lžičku protlaku za každý kus, zelená petrželka
Plátky ryby nakrájíme na porce, poprášíme moukou a na másle po obou stranách opečeme. Na opečené porce navršíme na jemné kroužky nakrájenou cibuli, plátky oloupaných rajčat, pokapeme máslem, posypeme petrželkou a pečeme nebo dusíme 15 minut. Použijeme-li rajčatového protlaku, zředíme jej trochou vody a pokapeme jím cibuli. Zdobíme listy hlávkového salátu.
Příloha: opečené bramborové plátky nebo opečené brambory, hranolky nebo bramborové lupínky
www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka