Rybí filé s dušenými houbami - recept cpt. Cooka
4 porce: 60 dkg rybího filé, 4 dkg másla, 20 dkg čerstvých hub, 2 lžíce rajčatového protlaku, 3 stroužky česneku, 6 dkg cibule, 2 lžíce červeného vína, 1 citrón, 2 dkg oleje, mletý pepř, kmín, sůl, pažitka
Rybí filé rozdělíme na porce, posolíme, pokmínujeme, poklademe plátky másla a upečeme. Jemně sekanou cibuli zpěníme na oleji, přidáme očištěné a rozkrájené houby, kmín, pepř, sůl a dusíme. Asi po 8 minutách přidáme rajský protlak, prolisovaný česnek, červené víno a ještě několik minut dusíme. Pečené filé pokapeme citrónovou šťávou, posypeme sekanou pažitkou a obkládáme houbovou směsí.
www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka