Rybí filé po sicilsku - recept cpt. Cooka
4 porce: 75 dkg rybího filé, sůl, 7 dkg rostlinného tuku, 1 lžíce strouhanky, citrón,
Kořenící směs: 2 lžíce hořčice, 3 lžíce oleje, 1 lžička dobromysli, mletý pepř, 10 dkg paprik, 1 lžička sekané zelené petrželky
Do misky vložíme hořčici, do které zašleháváme olej, přidáme oregano, trochu pepře, jemně nasekané paprikové lusky, petrželku a promícháme. Filé osolíme, potřeme připravenou kořenící směsí, vložíme do tukem vymazaného pekáčku, posypeme strouhankou a pečeme ve vyhřáté troubě. Ozdobíme plátkem citrónu.
Příloha: brambory, hranolky, hlávkový salát a rajčata
www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka