Ševcovský guláš - recept cpt. Cooka
4 porce: 30 dkg předního hovězího, 35 dkg vepřového plecka, 10 dkg rostlinného tuku, 2.5 dkg hladké mouky, 1.5 dkg mleté papriky, 5 dl vývaru nebo vody, sůl, mletý pepř, kmín, 2 stroužky česneku, 2 dkg rajčatového protlaku, 15 dkg cibule, 2 dkg feferonek, 35 dkg míchané zeleniny (např. Kunovjanka)
Masa nakrájíme na malé kostičky a na rozpáleném tuku orestujeme za stálého míchání. Maso zaprášíme moukou a paprikou, zarestujeme, zalijeme vývarem, osolíme, opepříme, přidáme kmín, utřený česnek, protlak a dusíme pod pokličkou. Před koncem vaření přidáme na kostičky nakrájenou cibuli, usekané feferonky, okapanou zeleninu a povaříme.
www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka