Skopový guláš s feferonkou - recept cpt. Cooka
4 porce: 75 dkg skopového plecka, sůl, 20 dkg cibule, 7 dkg rostlinného tuku, mletá paprika, 3 dl vývaru nebo vody, 3 stroužky česneku, 30 dkg brambor, 7.5 dkg kečupu, 3 feferonky
Maso nakrájíme na menší kostky nebo silnější nudličky. Jemně nakrájenou cibuli orestujeme na oleji, zaprášíme paprikou, zpěníme, vložíme nakrájené maso, orestujeme, zalijeme vývarem, přidáme česnek utřený se solí a dusíme pod pokličkou. Když je maso téměř hotové, přidáme na kostky nakrájené brambory, kečup, nakrájené feferonky a dusíme doměkka, dochutíme.
Příloha: pečivo
www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka