Dřevorubecký rychloguláš - recept cpt. Cooka
4 porce:  60 dkg vepřové kýty, mletý pepř, sůl, mletá paprika, 7 dkg oleje, 15 dkg žampiónů, 25 dkg tenkých párků, 25 dkg sterilovaného leča,

Gulášová šťáva: 5 dkg tuku, 10 dkg cibule, 2.5 dkg hladké mouky, 10 g mleté papriky, 4 dl vývaru, 2 dkg kečupu, 1 stroužek česneku, sůl, mletý pepř, kmín, majoránka

Na tuku orestujeme nakrájenou cibuli, zaprášíme moukou, paprikou, zarestujeme, zalijeme vývarem, přidáme kečup, utřený česnek, koření a dobře provaříme. Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, opaprikujeme a na oleji orestujeme. Přidáme nakrájené párky, žampióny, orestujeme, přidáme lečo bez nálevu, prohřejeme, zalijeme šťávou a povaříme.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka