Roláda z kančí kýty s houbovou omáčkou - recept cpt. Cooka
4 porce:  80 dkg kančí kýty, 2 lžíce oleje, 2 lžíce másla, 5 dkg cibule, 20 dkg čerstvých hub, 12 dkg paprik (červené, zelené), 2  vejce, sůl, grilovací koření, jeřabinový kompot na ozdobu
Kančí maso pokrojíme. Plát kančího naklepeme, osolíme, okořeníme. Houby podusíme na másle s pokrájenou cibulí a paprikami, zalijeme vejci a necháme mírně zahoustnout. Tuto směs navršíme na maso a opatrně zarolujeme. Převážeme, dáme na pekáček s olejem a pečeme za neustálého podlévání doměkka. Podáváme se žampiónovou rýží posypanou pažitkou a ozdobíme jeřabinami.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka