Vepřová játra po španělsku - recept cpt. Cooka
4 porce:  4 plátky vepřových jater, 2  rajčata, 1  cibule, česnek, olej, sůl, tabasco Jalapeno Sauce, 2 lžíce kečupu, 3 lžíce červeného vína
Plátky jater odblaníme, na okrajích několikrát nařízneme, jemně naklepeme a opečeme po obou stranách na oleji. Vyjmeme je, na oleji opečeme rajčata nakrájená na plátky a také je vyjmeme. Na oleji osmažíme cibuli nakrájenou na nudličky, vmícháme rozdrcený česnek, 3 - 4 kapky zelené omáčky TABASCO Jalapeno Sauce, sůl, kečup, víno a vše krátce podusíme. Játra osolíme, přeložíme na talíře, přelijeme omáčkou a obložíme plátky rajčat. Hned podáváme.
Příloha: rýže nebo opečené brambory

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka