Králičí maso po alžírsku s omeletou - recept cpt. Cooka
4 porce: 1 kg králíka, 4 lžíce granulované cibule, 4 lžíce oleje, 1 lžíce hladké mouky, 1/2 lžičky mleté skořice, 1 špetka pálivé papriky, sůl, 4 vejce, zelená petrželka, citrón
Maso nakrájíme na kousky, osolíme a prudce opečeme na oleji do červena, zasypeme moukou, osmahneme, posypeme kořením, přidáme cibuli, promícháme a podlijeme sklenkou vody. Dusíme do měkka, podle potřeby podlijeme vodou. Vejce rozšleháme, osolíme, přidáme krájenou petrželku a na oleji upečeme tenké omelety.
Hotové maso obložíme proužky omelet, pokapeme olejem a citrónem a podáváme s rýží.
www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka