Kavkazský šašlik - recept cpt. Cooka
4 porce:  60 dkg skopové kýty, 10 dkg slaniny, 3  cibule, 2  papriky, 3  rajčata, sůl, mletý pepř, olej
Maso nakrájíme na kostky, osolíme a vložíme do misky. Přidáme na silnější kolečka nakrájenou cibuli, maso opepříme, zakapeme olejem, zlehka promícháme, přikryjeme poklicí a necháme v chladu do druhého dne odležet. Slaninu nakrájíme na plátky, rajčata na dílky a papriky na širší plátky. Potom maso, slaninu, cibuli, rajčata a papriku navlékáme na grilovací jehly a zvolna grilujeme. Jehly otáčíme a maso a ostatní a ostatní suroviny natíráme olejem od marinování. Podáváme s rýží nebo chlebem a se zeleninovým salátem.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka