Jehněčí nebo kůzlečí kebab - recept cpt. Cooka
4 porce:  50 dkg jehněčího masa, 2 lžíce oleje, 1 lžíce másla, 2  cibule, 3  papriky, 4  rajčata, 3  brambory, 3  žampióny, sůl, mletý pepř, 3 stroužky česneku, mletá paprika, vývar (z kostí), hladká mouka, 1 dl červeného vína
Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a opečeme na oleji. Přidáme na drobno nakrájenou cibuli, odjadřincované papriky a společně osmažíme. Zaprášíme moukou, opražíme, přidáme mletou papriku a podlijeme vývarem z kostí. K poloměkkému masu přidáme na kostky nakrájené brambory, žampióny, oloupaná rajčata, česnek utřený se solí, červené víno a dusíme do měkka.
Příloha: rýže nebo pšeničný chléb

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka