Vepřové plátky - recept cpt. Cooka
4 porce:  1 kg vepřového masa na pečení, 6 lžic oleje, 1  cibule, 1 červená paprika, 2  feferonky, 3 stroužky česneku, 50 dkg rajčat, 2 dl hovězího vývaru, sůl, mletý pepř
V hluboké pánvi rozpálíme 4 lžíce oleje a na něm osmahneme nakrájenouo cibulku do zlatova. Přidáme rovněž nadrobno nakrájenou papriku a smažíme další 4 minuty. Do pánve přidáme nakrájené feferonky s nasekaným česnekem, zamícháme, osolíme a přidáme rajčata rozkrájená na menší kousky. Na středním plameni vaříme asi 20 minut, až směs zhoustne. Maso osolíme a opepříme. V další pánvi rozpálíme zbytek oleje a na něm maso po obou stranách osmahneme, asi 8 minut. Hotové maso přeneseme do pánve se směsí rajčat. Přilijeme vývar, přivedeme k varu, přikryjeme pokličkou a vaříme asi 30 minut, až je maso měkké. Maso nakrájíme na plátky a podáváme.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka