Vepřové maso s bílými fazolemi - recept cpt. Cooka
4 porce:  60 dkg vepřového plecka, 2  bílky, olej, 3  feferonky, 3 zelené papriky, 30 dkg vařených fazolí, 4  rajčata, glutasol, 1/2 dl sójové omáčky, 2 lžíce škrobové moučky, 1  cibule, vývar z masoxu, sůl
Očištěné maso nakrájíme na jemné plátky, promícháme s polovinou škrobu a bílky. Necháme odležet. Papriky očistíme a nakrájíme na nudličky. Rajčata sloupneme a nakrájíme na širší nudle, feferonky nasekáme a cibuli nakrájíme nahrubo. Na rozpáleném oleji prudce opečeme odleželé maso. Tuk slijeme a přidáme zeleninu a fazole. Povaříme a zalijeme zálivkou ze sójové omáčky, zbytku škrobu, glutasolu, vína a vývaru. Povaříme, vmícháme rajčata a podáváme.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka