Vepřové maso La-C' - recept cpt. Cooka
4 porce:  40 dkg vepřového masa, 5 dkg pórku, 5 dkg paprik, 1 malá cibule, 3 lžíce oleje, 1  vejce, 1 lžička máčené škrobové moučky, sůl,

Zálivka:: 2 lžíce sójové omáčky, 1 lžíce vína šao-sing, 1 lžíce vývaru, 1/2 lžičky wei-su, 1 lžička zázvorového oleje, 1/2 lžičky škrobové moučky

Nakrájené kostičky vepřového masa promícháme s vejcem, máčeným škrobem a solí. Připravíme si kostičky krájeného pórku, paprikového lusku a cibule. Do rozpáleného tuku vložíme maso, na prudkém ohni restujeme a za stálého míchání přidáváme připravenou zeleninu. Zalijeme tmavou zálivkou a dodusíme. Hotový pokrm zakápneme olejem.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka