Vepřové kotlety v leču - recept cpt. Cooka
4 porce:  4  vepřové kotlety, mletý pepř, sůl, 2 lžíce tuku Ceres soft, cibule, mletá paprika, pálivá paprika, 40 dkg sterilovaného leča, 3 stroužky česneku, 2 lžíce rajčatového protlaku, 15 l vody
Kotlety nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme, poprášíme mletou paprikou a opečeme po obou stranách na tuku v tlakovém hrnci. Kotlety vyjmeme a na tuku osmažíme na kolečka nakrájenou cibuli. Vmícháme mletou papriku a jakmile zpění, přidáme lečo, prolisovaný česnek, protlak a zamícháme. Na tento základ narovnáme kotlety, podlijeme vodou a dusíme 20 - 25 minut. Měkké kotlety vyjmeme, šťávu necháme odpařit a podle chuti osolíme.
Příloha: rýže

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka