Vepřové kotlety s celerem a mrkví - recept cpt. Cooka
4 porce:  4  vepřové kotlety, sůl, hladká mouka, 1 lžíce másla, 1/2  celeru, 1 větší mrkev, 1/2 lžičky hořčice, 1 lžička másla, 1 lžička hladké mouky
Větší kotlety bez tuku naklepeme, posolíme a poprášíme moukou. Opečeme je na másle po obou stranách do růžova a pak mírně podlité dusíme do poloměkka. Celer a mrkev nakrájíme na velmi jemné nudličky a přidáme obojí do šťávy spolu s hořčicí. Dusíme, až je zelenina jen mírně měkká, asi 8 minut. Je-li šťáva řídká, přidáme mouku smíchanou s máslem.
Příloha: noky, makaróny nebo rýže

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka