Vepřové Cancún - recept cpt. Cooka
4 porce:  70 dkg vepřového plecka nakrájeného na kousky, 6  feferonek nakrájených nadrobno, 2.5 dl hovězího vývaru, 1  cibule nakrájená nadrobno, 2 stroužky česneku, 1 lžička octa, 1 lžička dobromysli, 1 lžička koriandru, 2 lžíce oleje, sůl
Do velké zapékací misky nalijeme olej a na něj dáme vepřové maso. Nakrájené feferonky krátce opražíme na pánvi bez oleje a necháme vychladnout. V mixéru smícháme feferonky se všemi ostatními přísadami a rozmixujeme do jemné směsi, kterou nalijeme do zapékací misky s masem. Dobře promícháme a pečeme přikryté v troubě při 200°C asi 3 hodiny.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka