Chop-suey z vepřového masa - recept cpt. Cooka
4 porce:  60 dkg vepřové krkovičky, 1  vejce, 2 lžíce škrobové moučky, 10 dkg kapie, 10 dkg sójových bobů (nebo bílých fazolí), 1  pórek, 6  žampiónů, 10 dkg karotky, 2 stroužky česneku, 5 dkg burských oříšků, 5 lžic sójové omáčky, 1 sklenka desertního vína, 4  feferonky, glutasol, sůl
Opracovanou, očištěnou krkovičku nakrájíme na kostičky a promícháme s vejcem, solí a polovinou škrobu. Necháme odležet. Pórek, kapii a mrkev nakrájíme na nudličky, žampióny na čtverečky. Na rozpáleném oleji osmahneme maso, tuk zčásti slijeme, přidáme houby, zeleninu, fazole a buráky. Podusíme, zalijeme zálivkou, znovu krátce podusíme a ochutíme sekanými feferonkami. Podle chuti dosolíme.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka