Husarská roláda - recept cpt. Cooka
4 porce: 1 kg vepřového bůčku, 30 dkg předního hovězího masa, 5 dkg cibule, kmín, mletý pepř, mletá paprika, 2 stroužky česneku, 10 dkg měkkého salámu, 4 dl vody, 3 dkg hladké mouky
Vykostěný bůček rozřízneme na plát, rozklepeme, hovězí maso semeleme s cibulí, přidáme kmín, pepř, papriku, utřený česnek se solí, na kostičky nakrájený salám a promícháme. Směsí potřeme plát masa, zavineme, převážeme nití, osolíme, vložíme do pekáčku, podlijeme vodou a pečeme doměkka. Část vypečeného sádla slijeme, šťávu vyrestujeme, zaprášíme moukou, osmahneme a provaříme. Přidáme vypečené sádlo.
www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka