Floridské vepřové kotlety - recept cpt. Cooka
4 porce:  4  vepřové kotlety, 1 lžíce oleje, 10 dkg kuřecích jater nakrájených na malé kousky, 1  cibule nakrájená na kousky, 1 lžička zázvoru, 1 lžička tymiánu, 15 dkg slaniny nakrájené na kostičky, 1 lžíce hladké mouky, sůl, mletý pepř, kolečka pomeranče a anasasu na ozdobu
V pánvi rozpálíme a osmažíme slaninu, přidáme nakrájená játra, krátce podusíme a osolíme. Směs vyndáme, ale pánev s tukem si schováme. Mezitím si v kotletách ostrým nožem nařízneme kapsy, do nich dáme směs jater a slaniny a párátkem kapsy uzavřeme. Kotlety osolíme a opepříme, poprášíme moukou a osmažíme s cibulí na tuku ze slaniny asi 3 minuty na každé straně. Přidáme zázvor a tymián, podlijeme vodou a dusíme do měkka. Podáváme ozdobené plátky pomeranče a ananasu.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka