Zbojnické roštěnky - recept cpt. Cooka
4 porce: 4 roštěnky, 2 lžíce vepřového sádla nebo o polovinu více oleje, sůl, mletý pepř, trochu hladké mouky, 2 větší cibule, 2 papriky, worcestrová omáčka
Roštěnky na okraji nařízneme, naklepeme, posolíme, opepříme a slabě poprášíme moukou. Na polovině tuku je opečeme na každé straně 3 minuty. Současně na druhé pánvi na tuku opékáme na kroužky nakrájené odjadřincované papriky a stejně nakrájenou cibuli, až je obojí sklovité. Během opékání stále mícháme a pak osolíme. Nakonec obojí zeleninu pokapeme worcesterskou omáčkou a navršíme na roštěnky.
Příloha: chléb nebo smažené bramborové hranolky
www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka