Šuang-si (Štěstí) - recept cpt. Cooka
4 porce:  60 dkg hovězího roštěnce, 2 lžíce škrobové moučky, 1  vejce, sůl, olej, 10 dkg žampiónů, 2  kapie, 1  pórek, 1  cibule, 3 stroužky česneku, zázvor, červený olej, 5 lžic sójové omáčky, 5 lžic desertního vína, 1 šálek vývaru z masoxu,  špetka moučkového cukru, vegeta
Očištěné a odblaněné maso nakrájíme na plátky asi 3x1.5 cm, přidáme vejce, polovinu škrobu, po špetce soli a vegety a promícháme. Ve větším množství oleje maso osmažíme a tuk slijeme. Do čerstvého rozehřátého oleje dáme plátky žampiónů, kostičky paprik, plátky česneku, nakrájený pórek a cibuli, orestujeme a přidáme maso. Vše zalijeme zálivkou ze sójové omáčky, zbytku škrobu, cukru, vína, vývaru a vše krátce podusíme. Při podávání pokrm na talíři zakápneme červeným olejem.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka