Moravský divoký šíp - recept cpt. Cooka
6 porcí:  50 dkg hovězí svíčkové, 40 dkg vepřové kýty, 20 dkg vepřových jater, 10 dkg slaniny, 6  bobkových listů, 6  feferonek, 2 menší cibule, 10 dkg oleje, 2 lžíce červeného vína, 1 lžíce kečupu, mletý pepř, sůl, olej
Ze svíčkové a vepřové kýty nakrájíme menší plátky, které naklepeme, osolíme, opepříme a střídavě napichujeme na jehlu. Prokládáme slaninou, kolečky cibule, feferonkou a bobkovým listem. Připravené špízy pečeme na oleji spolu s drobně nakrájenými játry asi 8 - 10 minut. Opečené zakapeme kečupem, vínem a ještě chvilku podusíme. Podáváme s různě upravenými brambory.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka