Kalifornské marinované hovězí - recept cpt. Cooka
4 porce: 45 dkg zadního hovězího (plátky nebo bifteky), 1 cibule nasekaná nadrobno, 2 lžíce nasekané zelené petrželky, 1 lžíce octa, 1 lžíce olivového oleje, 1 lžíce kremžské hořčice, 1 stroužek rozetřeného česneku, 1/2 lžičky tymiánu
V misce smícháme petrželku, ocet, olej, hořčici, česnek a tymián. Do směsi přidáme hovězí plátky a dobře obalíme po obou stranách. Necháme v lednici marinovat přes noc, alespoň jednou maso obrátíme. Druhý den marinádu slijeme a vyhodíme. Hovězí maso můžeme grilovat nebo osmažit na pánvi.
Příloha: vařené brambory, zeleninový salát
www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka